ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

Eфективно премахва тъмни, жълто-кафяви петна и петна, които се появяват по време на бременност, акне, както и белезите, които настъпват след премахване на черните точки. Ефективно решение при пигметация по кожата на лицето.

АКТИВЕН СЪСТАВ

Протеин от овча плацента

Продукт, получен по метода хидролиза (разграждане) на плацентната тъкан, неповторим природен комплекс, съдържащ белтъци, аминокиселини, полизахариди, липиди, ензими, ненаситени мастни киселини, витамини и микроелементи.

Хиалуронова киселина

Най-важният влагозадържащ компонент на кожата: 1 гр. хиалуронова киселина поглъща 3 л вода! Не само насища кожата с влага, но и създава на повърхността въздушен защитен филм, който пречи на изпарението, възпрепятствайки обезводняването в по-дълбоките слоеве кожа.

СПОДЕЛЕНИ РЕЗУЛТАТИ

Вашата обратна връзка е важна за нас!

КОМЕНТАРИ

Тайната на ефективността на продукта се крие в протеинът от овча плацента, който е главната активна съставка. Съставен от клетки, "родни" на човешките, той активира бързата регенерация на кожните клетки.

Доставка и плащане

Изпълняваме поръчки на територията на цялата страна, чрез куриерски фирми "Еконт" и "Спиди". Доставката се извършва в рамките на 3 работни дни. (Всеки клиент има право на преглед преди заплащане)

Сега на цена от: 17.20лв

БЪРЗА ПОРЪЧКА