• Заглаждащ крем с овча плацента

    Заглаждащият крем с плацента от се справя с различни видове пигментация по кожата на лицето. Ефективно премахва, тъмни, жълто-кафяви петна и петна, които се появяват по време на бременност, акне, както и белези, които настъпват след премахване на черни точки.

СПЕЦИАЛНА ЦЕНА 17.20лв

Протеин от овча плацента

Получен по метода хидролиза (разграждане) на плацентна тъкан. Богат природен комплекс, съдържащ белтъци, лепиди, ензими, витамини и микроелементи.

Хиалуронова киселина

Най-важният влагозадържащ компонент на кожата. Насища кожата с влага и създава защитен филм. Притежава лифтинг ефект, повишава тугора на кожата. Има антиоксидантно действие. 

Благодарим на Ваня Момчилова за споделеният резултат!

 

Винаги съм имала проблемна кожа. След бременността започнаха да ми се появяват големи кафяви петна по цялото лице. След посещение при дерматолог, и половин година употреба на ужасно скъпи мазила, вече се бях отчаяала. Случайно  чух за крема с овча плацента от моя комшийка и реших да го пробвам. Не знам дали има нужда да коментирам. Резултатът ми е видим. За около 2 месеца вече няма и помен от петно. Щастлива съм да споделя това с вас. Благодаря ви! 

Благодарим на Таня Иванова за споделеният резултат!

 

На шега, с голяма доза скептицизъм започнах да използвам крема с плацента. Мажех се на 2-3 дни веднъж, или по точно казано, само когато се сетя. След известно време с изненада забелязах, че петната са започнали да избледняват и започнах да мажа от крема всяка вечер. Петна, вече нямам, и реших да ви пиша, за да изкажа своите благодарности. Благодаря ви!

Тайната на ефективността на продукта се крие в протеинът от овча плацента, който е главната активна съставка. Съставен от клетки, "родни" на човешките, той активира бързата регенерация на кожните клетки.

Доставка

Изпълняваме поръчки на територията на цялата страна, чрез куриерски фирми "Еконт" и "Спиди". Доставката се извършва в срок от 3 работни дни.
  • ПРЕГЛЕД ПРЕДИ ЗАПЛАЩАНЕ
  • 14 ДНИ СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

БЪРЗА ПОРЪЧКА