За ефективно премахване на:

  • БРЪЧКИ
  • ТОРБИЧКИ
  • ТЪМНИ КРЪГОВЕ

Очите издават възрастта ни, тъй като кожата на клепачите се състарява първа. Това е свързано с факта, че в нея има малко «опорни» колагенови и еластинови влакна.  При това мимическото натоварване е много високо: окото премигва около 20 хиляди пъти на ден. Само внимателната грижа е способна да запази младостта на тази нежна кожа.

Споделено:

Това е един мой много любим продукт, който ползвам вече повече от година. Ефективно се справя тъмните кръгове под очите и запазва кожата хидратирана.

Активни съставки:

Екстракт от плацента

Екстрактът от плацента е продукт, получен по метода хидролиза (разграждане) на плацентната тъкан, неповторим природен комплекс, съдържащ белтъци, аминокиселини, полизахариди, липиди, ензими, наситени мастни киселини, витамини и микроелементи.

Етери на жожоба

Етерите на жожоба (Jojoba esters): прекрасно се усвояват от кожата, омекотяват я и я подхранват, тъй като една четвърт от кожната обвивка се състои от липиди, родствени на липидите от жожоба. Съдържа восъчни етери, които действат като естествен хидратиращ фактор и възстановяват хидробаланса на кожата. Съдържат аминокиселини, по структура наподобяващи колагена на кожата, затова възстановяват нейната еластичност и спомагат изглаждането на бръчките.

Витамин Е

"Витаминът на младостта" на кожата, който й позволява да изглежда по-млада, като я подхранва, хидратира, регенерира, укрепва бариерния слой на епидермиса. Освобождава клетките от влиянието на свободните радикали, забавяйки процесите на стареене. Прави кожата по-устойчива към въздействието на УВ лъчи.

Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина (Hyaluronic acid): е "кралица на хидратацията" на кожата — на 1 нейна молекула "служат" до 1000 водни молекули. Притежава "ефект на памперса": не позволява на водата да се изпарява дори при намаляване на нейното съдържание в околната среда. Запазва гъвкавостта и еластичността на кожата; е "капан" за свободните радикали.

КОМЕНТАРИ

Вашата обратна връзка е важна за нас!

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанесете с леки потупващи движения върху кожата около очите. 
Не масажирайте! За постигане на най-добър резултат използвайте сутрин и вечер. Редовната употреба е от ключово значение за добрият резултат. Като пример за това, споделяме с вас един възхитителен резултат, споделен от една очарователна дама, постигнат в рамките на 2 месеца!

ДОСТАВКА

Изпъляваме поръчки на територията на цялата страна, в срок до 3 работни дни, чрез куриерски фирми Еконт и Сиди. Всеки лиент има право на преглед преди заплащане. 

СПЕЦИАЛНА ЦЕНА!

18.50лв

БЪРЗА ПОРЪЧКА