„Чисто злато“ в грижата за кожата!

Подарете на кожата си луксозна грижа с почистващата златна маска-филм за лице! Благодарение на филмовата структура, маската осигурява незабавно стягане на кожата, а активните й компоненти осигуряват свеж, лъчезарен тен и дълготрайна хидратация.

Ефективността на всеки инструмент се определя от стойността на неговите компоненти. Златната маска съдържа истински „деликатеси“, на които  кожата ви ще се наслаждава с удоволствие.

Активни съставки

  • Екстракт от лястовиче гнездо - /лястовица – салангани/ – Това е естествен коктейл от минерали, микроелементи и аминокиселини, използван в източната козметология и медицина от стотици години.
  • Минерални соли - подобряват метаболитните процеси в клетките, подхранват кожата, спомагат за възстановяване на нейната гладкост и еластичност.
  • Бетаин - аминокиселина, която се получава от сок от цвекло. Тя поддържа електролитния баланс в клетките на кожата, като държи молекулите на водата в тях и не им позволява да изтекат през клетъчните мембрани.

ГАЛЕРИЯ

С любов от нашите клиенти...

Споделено от Наталия:

Неделя е моят ден за релаксация и не пропускам да се поглезя със златната маска. Кожата ми след нея буквално сияе!

Вашата обратна връзка е важна за нас!

КОМЕНТАРИ

Две от нашите любими актриси от сериалът "София ден и нощ", също споделиха възхищение от "Златна Маска" в своите инстаграм профили. Благодарим на Калина Шопова и Михаела Ван Тап!

ПРИЛОЖЕНИЕ

Нанесете дебел слой маска на чисто, сухо лице, без да се засягат областите на веждите, кожата около очите и устните. Оставете за 20-30 минути, докато маската изсъхне под формата на тънък филм, след което внимателно я отлепете започвайки от долу нагоре. Може да я използвате  и като средство за експресно преобразяване – използвайте я върху кожата малко преди важно събитие и ще получите незабавен резултат.

  • Една опаковка е достатъчна за 35 до 40 процедури.

ДОСТАВКА

Изпъляваме поръчки на територията на цялата страна в рамките на 3 работни ди, чрез куриерски фирми "Еконт" и "Спиди" Всеки клиент има право на преглед преди заплащане.

Грабни сега с НАМАЛЕНИЕ!

26.90лв

22.90лв

БЪРЗА ПОРЪЧКА